Hotelową restaurację w warszawskim Rialto prowadzi Kurt Scheller, szwajcarski mistrz sztuki kulinarnej, który na dobre zaprzyjaźnił się z Polską. Zanim otworzył autorską restaurację, był szefem kuchni warszawskiego Bristolu i Sheratonu. Doświadczenia kulinarne zbierał na całym świecie od Holandii i Anglii, po Jamajkę, Ekwador, Bahrajn czy Kuwejt.  Menu w jego restauracji jest jedynie propozycją – kucharze dostosują się do naszego zamówienia. Wnętrze ma swój oryginalny klimat w stylu art déco, podkreślany przez  plakaty z lat 20. i nieinwazyjną muzykę. W menu znajdziemy m.in..: zupę rakową z koperkową pianką i czarnym kawiorem, comber z jelenia pieczony w otoczce z grzybów, podany z jeżynowym sosem. polędwicę z sarny z orzechowo-jałowcowym chrustem, podaną na konfiturze z czerwonej cebuli, wybór serów z orzechami w miodzie, czy tartę cytrynowo-migdałową na sosie kajmakowym

Hotel Rialto
Warszawa, Wilcza 73
Rezerwacja: tel. 22 5848771