Pochodzący z Osaki Yoshi, bardzo sprawnie radzi sobie z przygotowywaniem maków i nigiri. Kosztując sushi na miejscu barowym możemy posłuchać jego różnych ciekawych opowieści. Sympatyczny i skromy upomina nas za każdym razem kiedy mówimy o nim master, jednak sushi przygotowywane przez niego warte jest określenia mistrzowskie.


Wnętrze urządzone jest dość modnie, plazma, kolorowe zdjecia, barowo. W karcie znajdziemy standarty sushi: dorada, ryba maślana, łosoś, węgorz, halibut, krewetki, mięso kraba, tuńczyk a także małże św. Jakuba. Z ciepłych dań tempury, zupy i szaszłyki.

Idący w kierunku metropolitan sushi bar jest dobrym miejscem na dobre sushi w przystepnej cenie.
Doozo Sushi & Sticks znajduje sie w centrum Warszawy na ulicy Brackiej 18.

Oby więcej takich sushi barów.

 

Doozo Sushi & Sticks - relacja Trendz TV - video