Warszawa staje się coraz bardziej trendz. Światowe trendy docierają tu szybciej niż wcześniej. Znakomitym przykładem tej tezy jest pojawienie się na stołecznym rynku „Dans le Noir ?”. To restauracja oparta na niecodziennym pomyśle – jedzenia w ciemnościach. To miejsce, które oferuje gościom możliwość niezwykłego przeżycia. Koncept jedzenia po ciemku, podbił świat.

W Londynie i Paryżu restauracje odwiedziło już ponad 150 tysięcy ludzi. Mieszkańcy Warszawy mogą odkryć nowy wymiar wrażeń rezerwując stolik w „Dans le Noir ?”, która mieści się w hotelu Novotel Warszawa Centrum.

Należy się spieszyć. Unikalne miejsce dostępne będzie na polskim rynku jedynie przez 3 miesiące, od 12 marca do 21 czerwca 2008 roku. Już teraz warto rezerwować stolik, aby nie stracić możliwości przeżycia tego jedynego w swoim rodzaju eksperymentu.

„Dans le Noir ?” zaprasza gości spragnionych nowych wrażeń w środy, czwartki, piątki i soboty wieczorem. Aby przeżyć niezwykłą przygodę, należy wcześniej zarezerwować miejsce. W soboty wizyta w restauracji nie wymaga rezerwacji.

Menu zostało przygotowane przez Alaina Czapki, szefa kuchni Novotel Warszawa Centrum i zespół „Dans le Noir ?”.