Cieplejsze dni powodują, że coraz częściej wyciągamy z szafy sukienki, spódniczki czy lżejsze koszule. Jednak nie każdemu z Nas udało się zrzucić zimowy tłuszczyk. Jeżeli dopiero zaczynamy przechodzić na dietę, warto zaopatrzyć się w Le Whif. Jest to nowoczesny bardzo dietetyczny sposób jedzenia czekolady. Profesor inżynierii biomedycznej z Harwardu David Edwards stwierdził, że na przestrzeni wieków ludzie jedzą coraz mniej, ale za to coraz częściej.

Naukowiec wymyślił mieszankę sztuki kulinarnej i nauki o aerozolach, czyli jedzenie za pomocą węchu.

LeWhif to czekoladowy inhalator, pozwalający zaciągać sie czekoladowym aerozolem w czterech smakach: czekolady mlecznej, malinowej, miętowej i mango.

Co sądziecie o takim wynalazku? Czy jednak siła jedzenia nie tkwi w samej otoczce spożywania? A w niesamowitej przyjemności?!