Brytyjska designerka Eley Kishimoto, współpracując z studio Maclean, dokonała renowacji i transformacji starego pomieszczenia w oryginalną, designerską cukiernię. Obiekt znajduje się w centrum Londynu na południowym brzegu Tamizy. Z zdewastowanego miejsca, w którym wcześniej mieścił się zakład fryzjerski, powstał elegancki sklep. Wnętrze zostało wytapetowane charakterystycznym wzorem w czarno-żółtą kratę, który spotęgował wrażenie sztucznej głębi. Naścienne, drewniane półki wyeksponowały słodkie przysmaki, jakie znajdziemy w ofercie. Od podłogi do sufitu zainstalowaną oryginalny, wręcz graficzny system oświetleniowy. Prace zostały wykonane szybko, chociaż budżet właścicieli był ograniczony. Powstała mimo wszystko prawdziwa uczta dla oczu, spójna, konsekwentna i minimalistyczna. Geometryczne wzory zdominowały, ale nie przytłoczyły wnętrza. Doskonała aranżacja.